Alaska

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Alaska

Nekretnina na prodaju u Aljasci

Alaska se nalazi na najsjevernijem kraju Sjeverne Amerike. Glavne industrije u zemlji su povezane s ribarstvom, prirodnim plinom i naftom, ali operacije vojne baze i turizam također imaju važnu ulogu u gospodarstvu države.

Oni su također jedna od dvije države s Havajima da ne pripadaju takozvanim susjednim Sjedinjenim Državama.

Upravo iz tog razloga, tržište nekretnina Alaska varira ovisno o snazi ​​tih industrija.

Stopa nezaposlenosti u Aljasci viša je od nacionalnog prosjeka, ali država je na 8. mjestu u smislu siromaštva.

Tržište rada Aljaske povećava se za oko 6% do 2024. godine sa svog položaja 2014. godine. To će sigurno pridonijeti zdravom tržištu nekretnina i povećati broj nekretnina za prodaju na Aljasci.

Tržište nekretnina u Aljasci prošlo je neke promjene i živi kroz niz pozitivnih stvari koje će se nastaviti sljedećih nekoliko godina.

Iz tog razloga, sada je vrijeme za kupnju nekretnine za prodaju na Aljasci. Nedostatak inventara stambenih objekata često uzrokuje porast stambenih vrijednosti. Očekuje se da će taj trend nastaviti do 2020. godine na tržištu nekretnina u Aljasci, pa sve što je prodano prije moglo bi bolje vidjeti vrijednost.

Ponuda nekretnina za prodaju na Aljasci je raznovrsna. Alaska ima puno toga za ponuditi, s obzirom na činjenicu da je po područjima najveća država u Sjedinjenim Državama.

Anchorage je najveći grad na Aljasci. Anchorage je poznat po svojim prekrasnim krajolicima, osobito zimi.

Anchorage je imenovan jednim od 10 najboljih zimskih gradova Livability. Sidro je Iditarod Trail Dog Sled Race i Alaska State Fair, kao i zdravlje, bogata industrija i uravnoteženo tržište nekretnina.

Drugi najpopularniji grad na Aljasci mnogo je manje naseljen od Anchoragea. Zapravo, to je Juneau, glavni grad Aljaske. Juneau posjeduje 32.000 ljudi.

Juneau ima veću prodajnu cijenu od Anchoragea, ali ima i veći prosječni prihod.

Tržište nekretnina Alaska je u njegovim tendencijama

Tržište nekretnina u Aljasci je slučaj jednosobnih domova dostupnih tijekom cijele 2020. godine i vidjet će povećanje u stanarima i nova gradnja duplex i multi-unit zgrada.

Zbog toga što je Alaska tako jedinstveno, vjerojatno se neočekivano pojavljuju vanjski čimbenici.

Alaska je lijepa država, sa stalno rastućim tržištem i stambenim gospodarstvom. Ako razmišljate o kupnji nekretnine za prodaju na Aljasci, trebali biste razmotriti sve gore navedene čimbenike.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB